Behandelingen

 


Voetbehandeling

Je voeten dragen je door het leven en dat is een zware belasting voor ze. Daarom is een goede voetverzorging van groot belang. Gezonde voeten zorgen ervoor dat je kunt blijven bewegen. Helemaal als je wat ouder bent en zelfstandig wilt blijven wonen, is dat van groot belang. Je kunt zelf al veel doen om je voeten gezond te houden. Maar soms ontstaan er echter klachten waardoor een behandeling noodzakelijk is. Mochten er huidproblemen zijn, dan pak ik die zorgvuldig aan. En indien nodig, verwijs ik u door naar de juiste specialist.

Afgezien van traditionele behandelingen van uw voeten, zult u ervaren dat een regelmatige ‘check-up’ van uw voeten een weldaad is voor uw gehele lichaam.

 

Voetbehandeling diabetici (mellitus)

Heb je diabetes (suikerziekte) dan heb je kans op een slechtere doorbloeding. Bovendien is er een grotere kans op beschadigde zenuwbanen. Daardoor heb je minder gevoel in je voeten, waardoor je wondjes niet opmerkt. Wondjes kunnen sneller ontsteken en slechter genezen.

Geef je voeten extra aandacht als je diabetes hebt. Of ga naar een pedicure die je die aandacht kan geven. Klachten voorkomen is immers beter dan genezen. Door voetbehandelingen van diabetici weet ik precies waar ik op moet letten en kan ik je die verzorging geven die je nodig hebt. Het is vanzelfsprekend dat als er huidproblemen zijn, ik deze ook zeer zorgvuldig aanpak. En indien nodig, verwijs ik u ook hier door naar de juiste specialist.

 

Behandeling:

Het schoonmaken van de voeten incl. nagelriem, nagels knippen , oppervlakkig eelt en kloven verwijderen, eeltpit c.q. likdoorn verwijderen, ingegroeide nagel behandelen, eventuele kalknagels behandelen, enz. Voor het (glad) frezen van de voeten, nagels, eelt pit enz. gebruik ik een nattechniek motor. 

Na elke behandeling worden de voeten ingesmeerd met een voedende crème en voorzien van een korte voetmassage.

Gemiddeld ben ik een uur bij u, waarvan ongeveer 45 minuten besteed wordt aan de directe voetverzorging.

Tijdens de eerste behandeling doe ik een screening waardoor u weet waar u aan toe bent. Aan de hand hiervan wordt bepaald of er een vervolgafspraak nodig is om eventuele complicaties zoveel mogelijk te voorkomen.  

 

Lichaamsmassages

Massage voor een totale diepe ontspanning.

Vooral in deze tijd gebaseerd op leven in de vijfde of soms zesde versnelling, spanningen en stress is het goed voor je lijf om zich helemaal over te geven aan een massage. Mijn massages zorgen ervoor dat het lichaam zich kan ontspannen en weer de energie krijgt om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom bied ik speciaal voor bedrijven on site massagebehandelingen.

Voor particulieren bied ik massagebehandelingen aan vanaf vier personen op hetzelfde adres.

 

Behandelingen:

  • Stoelmassage: Begint met een nek-, schouder-, rugmassage die wordt gegeven op een speciale massagestoel, waardoor u in een makkelijke en ontspannen houding zit. Deze massage is een combinatie van drukpunten massage. Deze behandeling duurt 20 minuten.
  • Ontspanningsmassage: Ook deze begint met een massage van nek, schouders, rug en benen. Alleen vindt de massage plaats op een massagetafel. De behandeling duurt in overleg met u 30 of 45 minuten.
  • Sportmassage is hetzelfde als de ontspanningsmassage alleen wat steviger met masseren.
  • Rugmassage: Alleen de rug wordt gemasseerd. Dit kan met stoelmassage of op de massagetafel. Deze behandeling duurt 20 minuten.

Bij alle massages maak ik gebruik van een voedende massage-olie.

 

Haarverzorging

Wat ik tevens te bieden heb, om een lichaam volledig in balans te hebben, is een knipservice. Simpel, maar wel stijlvol en modern. Ik knip zowel dames, heren als kinderen. Daarnaast kan ik ook uw haar verven.

 

 

 

 
UA-111581068-1