Algemene voorwaarden

Om de behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij Van Top Tot Teen Verzorging ga ik er van uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

1.    Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

2.    Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden.

3.    Bij wijzigingen in de situatie, is de cliënt er zelf verantwoordelijk voor om dit aan mij door te geven.

4.    Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de behandeling aan mij verteld wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.

5.    Bij Van Top Tot Teen Verzorging worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een behandeling en verwijs ik u door naar de huisarts of specialist.

6.    Bij koorts, griep en abcessen (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan een arts, voordat u een afspraak maakt.

7.    Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

8.    Betaling verloopt contant en wordt direct na de behandeling voldaan.

9.    Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en zijn niet inwisselbaar voor contanten.

10.  Van Top Tot Teen Verzorging is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt, voor, tijdens of na de behandeling.

11.  Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Van Top Tot Teen Verzorging aanbiedt.

12.  Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Van Top Tot Teen Verzorging niet aansprakelijk zult stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan u gegeven is.

 

 
UA-111581068-1